Spor

Kurtulmuş Osmanlıspor-Fenerbahçe maçını izledi

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Osmanlıspor-Fenerbahçe maçını izledi. - Anadolu Ajansı

Kurtulmuş Osmanlıspor-Fenerbahçe maçını izledi
03-10-2016 01:37

ANKARA

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Üç büyüklerin deplasman yasağının kalkmasıyla futbolu şölene, eğlenceye çevirmemiz lazım. İnşallah üç büyüklerin arasındaki maçlar özellikle hem futbol kalitesi bakımından çok yüksek düzeyde olur hem de centilmenlik bakımından iyi bir lig seyrederiz." dedi.

Osmanlıspor-Fenerbahçe maçını izleyen Kurtulmuş, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında maçı değerlendirdi, soruları yanıtladı.

"Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum"

Kurtulmuş, "Fenerbahçe-Feyenoord maçını nasıl bulduğunuz?" sorusuna, "Feyenoord maçının ilk yarısı çok iyiydi. Dolayısıyla fırsatı bulduk. İkinci yarısı izlediğim bölümlerinde çok iyi değildi ama genel olarak Feyenoord maçı iyiydi. Onun üzerine biraz daha koyması lazım. Takımın kalitesi, antrenörün takımı oynatma şekli biraz daha üst düzeye çıkaracak Fenerbahçe'de. Ben bu sene Fenerbahçe'nin önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını düşünüyorum." yanıtını verdi.

"Futbolu şölene çevirmemiz lazım"

"Bu sezonu nasıl değerlendirdiği" sorulan Kurtulmuş, şimdiden bir şey söylemenin mümkün olmadığını, her takımın iddiasının bulunduğunu kaydetti. Kurtulmuş, "Üç büyüklerin deplasman yasağının kalkmasıyla, futbolu şölene, eğlenceye çevirmemiz lazım. İnşallah üç büyüklerin arasındaki maçlar özellikle hem futbol kalitesi bakımından çok yüksek düzeyde olur hem de centilmenlik bakımından iyi bir lig seyrederiz. Türkiye liginin kalitesinin artması tabii ki Milli Takımımızın kalitesinin artması anlamına da geliyor. Ümit ederimki iyi bir lig izleriz." şeklinde konuştu.

Muhabir: Merve Yıldızalp, Ahmet Tosun



dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER