Medya

'Kovuldu' diye sevinmişlerdi! Karaalioğlu NTV'de

  Geçen ayın son haftasında, Star Medya Grup Başkanlığı görevine, Star Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan ile birlikte son verilen Mustafa Karaalioğlu, Doğuş Grubu bünyesindeki NTV'yle anlaştı. "İNSAN KAYNAKLAR

'Kovuldu' diye sevinmişlerdi! Karaalioğlu NTV'de
12-12-2014 07:20

Geçen ayın son haftasında, Star Medya Grup Başkanlığı görevine, Star Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan ile birlikte son verilen Mustafa Karaalioğlu, Doğuş Grubu bünyesindeki NTV'yle anlaştı.
"İNSAN KAYNAKLARI" İLAN ETTİ..
Karaalioğlu, NTV'de yayın faaliyetlerine katkı ve Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görev alacak. Karaalioğlu'nun NTV'deki yeni görevini Doğuş Yayın Grubu İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ayşe Doğruöz, grubun diğer çalışanlarına aşağıdaki açıklamasıyla duyurdu:
"Değerli Doğuş Yayın Grubu Çalışanları, Türk basınında uzun yıllardır çeşitli görevlerde bulunan Mustafa Karaalioğlu kurumumuza katılmış bulunmaktadır. Kendisi, yayın faaliyetlerimize katkılarının dışında Yönetim Kurulu Danışmanı olarak da görev yapacaktır. Kendisine başarılar diliyoruz."
PARALEL ÇEVRELER SEVİNMİŞTİ..
İşadamı Ethem Sancak'ın başında olduğu Sancak ailesinin yönetimindeki Star ve Akşam'ın "tepe yöneticileri"nin işten çıkarılmaları, birbirine paralel bazı çevrelerde çeşitli spekülasyonlara sebep olmuş, Paralel Yapı'ya bağlı ve o yapı güdümlü sitelerde bu işten çıkarılmalar çirkin ifadelerle değerlendirilmişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER