Genel

Koronavirüse karşı güven sertifikaları perakende satışları artırıyor

"Bu sertifikanın marka olarak bize ayrıcalık sağlayacağını, müşterilerimizi alışveriş için teşvik edeceğini, satışlarımıza olumlu yansıyacağını düşünüyoruz"

Koronavirüse karşı güven sertifikaları perakende satışları artırıyor
12-12-2020 14:08

RoyalCert Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Alphan Namlı, koronavirüse karşı güven sertifikalarının müşterinin içinin rahat olmasını sağladığını belirterek, "Bu sertifikalara sahip işletmelerin satışlarının yüzde 30'lara kadar arttığını biliyoruz." dedi.

RoyalCert Türkiye ile Loft arasında koronavirüs salgını kapsamında alınan önlemlerin tescil edilmesi adına imzalanan iş birliği basın toplantısıyla duyuruldu.

Cevahir AVM'deki Loft mağazasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Namlı, Türkiye'de koronavirüs salgınında ikinci dalganın yaşadığını bu günlerde, "güvenli alan", "güvenli hizmet" ve "güvenli üretim" gibi kavramların ön plana çıktığını söyledi.

Kendilerinin de çok sayıda marka ile iş birliği yaparak bu belgeyi işletmelere sağladıklarını dile getiren Namlı, özellikle salgında ikinci dalgayla birlikte talebin arttığını anlattı.

Namlı, kendilerinin 42 ülkede ve 18 sektörde TVRM (Transmittable Virus Risk Management) Kovid-19 sertifikası verdiklerini kaydederek, Türkiye'de de önemli bir pazar payına sahip olduklarını aktardı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER