Genel

KoçDigital'in stok yönetimi projesi Fit120, Koçtaş'ın stok zamanını 50 gün azalttı

KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca: "Koçtaş ile birlikte geliştirdiğimiz bu proje...

KoçDigital'in stok yönetimi projesi Fit120, Koçtaş'ın stok zamanını 50 gün azalttı
27-01-2021 15:17

Ev geliştirme perakendeciliğinin önde gelen şirketlerinden Koçtaş ve uluslararası bilgi birikimini Türkiye’ye taşıyan KoçDigital, "dünya standartlarında" bir stok yönetimi projesine imza attı.

KoçDigital'den yapılan açıklamaya göre, ileri analitik ve nesnelerin interneti alanında kurumlara değer paylaşımlı çözümler sunan KoçDigital, Koçtaş ile Fit120 Stok Yönetimi Projesi'ni devreye aldı.

Türkiye'deki tüm Koçtaş mağazalarını kapsayan Fit120 Stok Yönetimi Projesi, süreç iyileştirmeleri, yeni inisiyatiflerin devreye alınması ve sistem güncellemelerinin yanı sıra stok yönetimine getirdiği yenilikçi yaklaşım ile de dikkati çekiyor.

Koçtaş yönetiminin mevcut stok seviyesini takip ve müşteri taleplerini tahmin gereksinimlerini dikkate alan KoçDigital, 20 milyondan fazla veriyi ve 30 binden fazla aktif ürün hareketlerini analiz ederek proje sonunda stok gün sayısını 50 gün azaltmayı başardı. Envanter rakamlarının azaltılarak net işletme sermayesinin iyileştirilmesine yönelik bir stok yönetimi gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER