Spor

"Kısıtlı bir kadroyla geldik galip ayrıldık"

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, kısıtlı bir kadro ile Samsun’a geldiklerini ve böyle bir ortamda galip gelmenin önemli olduğunu söyledi. Samsunspor’u deplasmanda 2-0 yenen Balıkesirspor’da Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Samsun’dan...

"Kısıtlı bir kadroyla geldik galip ayrıldık"
15-12-2015 00:01
Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, kısıtlı bir kadro ile Samsun’a geldiklerini ve böyle bir ortamda galip gelmenin önemli olduğunu söyledi.
Samsunspor’u deplasmanda 2-0 yenen Balıkesirspor’da Teknik Direktör Fikret Yılmaz, Samsun’dan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Bugünkü maç bizim için çok önemliydi. Ben geleli 4 hafta oldu. Oynadığımız her müsabakada gerçekten çok iyi futbol oynuyorduk maalesef üzerimizde büyük bir şansızlık vardı. Çok pozisyona girip, çok gol kaçırıyorduk ama bugün şükürler olsun, net bir galibiyet aldık. Oyuncularım sahada elinden gelen bütün fedakarlığı yaptılar. Çok kısıtlı bir kadro ile geldik. Orta sahadan veya stoperlerimizden herhangi birine bir şey olsaydı alternatifimiz yoktu. Böyle bir ortamda bu galibiyet almak bizim için çok önemliydi. Oyuncularımı kutluyorum” dedi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER