Teknoloji

Kendisi daha ortada yok ama iPhone 7 Ve iPhone 7 Plus'ın kılıfları satışa sunuldu

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması beklenen ve her yeni sızıntıyla bekleyenleri heyecanlandıran iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın kılıfları Çin'de satışa sunuldu. Cihazın tasarımsal anlamda...

Kendisi daha ortada yok ama iPhone 7 Ve iPhone 7 Plus'ın kılıfları satışa sunuldu
03-06-2016 08:52

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması beklenen ve her yeni sızıntıyla bekleyenleri heyecanlandıran iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın kılıfları Çin'de satışa sunuldu. Cihazın tasarımsal anlamda açıkca görüntülenmesini sağlayan bu sızıntılar daha önce çıkan haberleri doğrular nitelikte.

iPhone 7 Plus Case

Çin'in online alışveriş sitelerinden olan OppoMart'ta görüntülenen kılıflar henüz tanıtılmasına 3 aydan fazla bir süre olan iPhone'lara ait. iPhone 7 ve 7 Plus'a ait olan kılıf görselleri gösteriyor ki tasarım anlamında çok büyük değişiklikler iPhone 7 de karşımıza çıkmayacak. iPhone 7 Plus'ta ise arka tarafta çift kamera lensi ve iPad Pro'da yer alan smart connector girişi yer alacak.

TASARIMDA CİDDİ YENİLİKLER YOK!

Her 3 yılda bir tasarımda ciddi yeniliklere imza atacak olan Apple, iPhone 7'de ciddi tasarım yeniliklerine imza atmayacak. Arka kısımdaki anten çizgilerini kaldıracak olan marka, kulaklık çıkışını da Lightning portu üzerinden sağlayacak. iPhone 7 ve iPhone 7 Pro (Plus) olarak 2 farklı modele sahip olacak seri, ekran boyutu haricinde teknik özellikler bakımından da birbirlerinden ayrılıyor.

EKRAN BOYUTLARI DEĞİŞMİYOR...

4.7 ve 5.5 inçlik ekran boyutları değişmeyecek olan cihazlar, yeni Apple A10 işlemciden güç alacak. 2 GB RAM ve 16/64/128 GB depolama seçeneklerine sahip olacak iPhone 7'nin büyük modeli iPhone 7 Pro, 3 GB RAM ve 32/128/256 GB depolama seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

iPad Pro'ların yakaladığı başarıyı iPhone 7 Plus'ta da yakalamak isteyen ve yakın zamanda Tim Coock'un da iddialı açıklamalar yaptığı yeni modellerde bir süre önce patenti sızdırılan ve DSLR kalitesinde fotoğraf çekebileceği söylenen hatta optik zoom yapabilen çift kamera lensi bekleniyordu. Görünen o ki iPhone 7'de olmasa da 7 Plus'ta bu kamera ile karşılaşacağız.

RENK SEÇENEKLERİ DE MUHAFAZA EDİLİYOR...

iPhone 7, kamera olarak iPhone 6s serisinde de bulunan 12 megapiksel çözünürlüğe sahip iSight arka kamerayı kullanacak. Bunun yanında iPhone 7 Pro ise arka kısmında smart connector ve çift arka kameraya sahip olacak.
Renk seçenekleri olan gri, uzay grisi, gold ve rose gold renklerini muhafaza edecek olan Apple, yeni iOS 10 işletim sistemini de akıllı telefonlarıyla beraber tanıtacak.

Bu arada kılıfların satış fiyatı da 9.99$.


Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER