Spor

'Kendi oyunumuz ve oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Rakibin artıları ve eksilerine göre düşüncelerimiz var. Özellikle orijinal sol bekleri yok. Yarın kimi kullanacaklarını bilmiyoruz. Kendi oyunumuz ve oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik." dedi.

'Kendi oyunumuz ve oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik'
03-10-2023 01:22
Istanbul

Okan Buruk, yarın TSİ 22.00'de maçın yapılacağı Old Trafford Stadı'nda düzenlenen ve futbolculardan Wilfried Zaha'nın da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Manchester United'ın sezona iyi başlayamamasına rağmen güçlü bir takım olduğunu belirten Buruk, "Bu statta olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yarın iki takım için de çok önemli bir karşılaşma yapacağız. Galatasaray'ın genlerinde olan Avrupa'daki başarıyı devam ettirmek istiyoruz." dedi.

Maça hazır olduklarını aktaran 49 yaşındaki teknik adam, "Ligdeki iyi performansımızı Şampiyonlar Ligi'nde de sürdürmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçtan beraberlikle ayrıldık. Çok iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz. Ne kadar Manchester United başarısız gibi gösterilse de çok önemli bir kadroya sahip. Rakibimizin kazanmak için her şeyi yapacağını düşünüyoruz. Biz de buna hazır olmaya çalışacağız. Hedefimizde kazanmak var." diye konuştu.

Maç öncesi taktik antrenmanı İstanbul'da yaparak geldiklerini belirten teknik adam, "Yarınla ilgili planımızı çalıştık. Rakibin artıları ve eksilerine göre düşüncelerimiz var. Özellikle orijinal sol bekleri yok. Yarın kimi kullanacaklarını bilmiyoruz. Kendi oyunumuz ve oyuncularımız üzerinden bir plan belirledik. Sahada bunu uygulamaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.