Spor

Kastamonu Belediyespor finali hedefliyor

EHF Kupası'nda yarı finale çıkma mücadelesi veren Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Kastamonu Belediyespor finali hedefliyor
08-03-2018 19:02

KASTAMONU - Özgür Alantor

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası çeyrek final ilk maçında Romanya temsilcisi Zalau'ya deplasmanda 29-28 mağlup olan Kastamonu Belediyespor, 11 Mart Pazar günü evinde rakibiyle rövanşta karşılaşacak.

Deplasmandaki ilk maçta aldığı 1 farklı yenilgiyi lehine çevirmeye çalışacak Karadeniz ekibi, evinde galip gelerek yarı finale çıkmanın hesabını yapıyor.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada grup maçlarını çok başarılı şekilde tamamladıklarını söyledi.

Mücadele ettikleri kupada grup maçları oynanmasına birkaç yıl önce başlandığını belirten Günal, "O tarihten bugüne kadar hiçbir Türk takımı gruplara kalmayı başaramamıştı. Yeni sistemde gruplara kalan ilk takım biziz. Grupları geçerek çeyrek finale de kalan ilk Türk takımı olduk. Şimdi yarı finale kalan ilk Türk takımı olmak istiyoruz. Yarı finalde de rakibimizi yenip final oynamayı amaçlıyoruz." diye konuştu.

Takımın oyuncularından Elif Sıla Aydın da morallerin çok yüksek olduğunu vurgulayarak, "Deplasmandaki ilk maçta aldığımız mağlubiyet morallerimizi bozmadı. Serpil ablanın olmaması bizim için kayıptı. Kaptanımızın sağlığına kavuşması motivasyonumuzu artırdı. İlk etapta Zalau'yu geçip sonra final oynamak istiyoruz." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER