Spor

Kartal yuvadan Şampiyon gibi uğurlandı

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, tesislerden "Şampiyon" gibi uğurlandı. Osmanlıspor maçından bir puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Beşiktaş’ı taraftarlar,...

Kartal yuvadan Şampiyon gibi uğurlandı
15-05-2016 20:38
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında sahasında Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş, tesislerden "Şampiyon" gibi uğurlandı.
Osmanlıspor maçından bir puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek olan Beşiktaş’ı taraftarlar, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nden coşkuyla Vodafone Arena’ya uğurladı. Bugün saat 19.00’da Osmanlıspor’u konuk edecek siyah-beyazlılar, tesislerden maçın oynanacağı Vodafone Arena’ya doğru yola çıkarken, binlerce taraftar, takımlarına büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Meşeleler yakarak, şampiyonluk şarkıları söyleyen siyah-beyazlı taraftarlar, kutlamalara erkenden başladı.

TAKIM VODAFONE ARENA’YA ULAŞTI
Müsabakadan en az 1 puan çıkarması halinde bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek olan Beşiktaş, maç öncesi stadyum çevresinde bulunan binlerce taraftarların coşkulu tezahüratları eşliğinde stada geldi.
(İHA)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER