Teknoloji

Kargoya hazır iPhone X'ler ve ilk kutu açılışı

Uzun bir süredir beklenilen ve karaborsaya düşen iPhone X, kutusunda hazır bir şekilde kargolanmayı beklerken görüntülendi. İlk kutu açılışı da yapıldı.

Kargoya hazır iPhone X'ler ve ilk kutu açılışı
29-10-2017 22:32

En çok merak edilen iPhone modeli olan 10. yıl özel modeli ön siparişe 27 Ekim günü açılmış ve eldeki stokların hepsini tüketmişti. İşte o iPhone X modelleri şimdi kargolanmaya hazır bir şekilde görüntülendi.

Kargoya hazır iPhone X modelleri görüntülendi!

Uzun bir süredir merakla beklenilen iPhone X, ön siparişe açılmasının ardından tüm stokları tüketmiş ve 5 – 6 hafta sonraya gün vermeye başlamıştı.

İşte o fotoğraflar:

:

:

(https://t.co/L9fVoNztv1) pic.twitter.com/wCmsIbp2Yb

— Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1) 28 Ekim 2017

Modele piyasa çıkış tarihi olan 3 Kasım tarihinde sahip olmak isteyenlerse karaborsada binlerce dolar para vermeyi göze almıştı. Belki de Apple'ın sattığının yanı sıra çok daha yüksek fiyata satılmış olan modeller, kutularında hazır ve nazır bir şekilde kargolanmayı beklerken görüntülendi.

— Benjamin Geskin (@VenyaGeskin1)

Bunlarla beraber ilk kutu açılış videosunu da paylaşan Benjamin Geskin ve Abraham Rodriguez, tüm ihtişamıyla modeli gösterdi. Instagram ve Twitter üzerinden paylaşılan bu görsellerin ilerleyen günlerde daha artması bekleniyor.

Abraham Rodriguez (@abraham950)'in paylaştığı bir gönderi (28 Eki 2017, 12:54 PDT)

Tanıtıldığı ilk andan beri gündemden hiç düşmeyen model, teslimatlar ulaşmaya başladıkça daha da çok konuşulmaya başlayacak. Bizde model hakkındaki önemli gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: SDN

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER