Spor

Kardemir Karabükspor Antrenörü Açıkgöz: Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız

Kardemir Karabükspor Antrenörü Açıkgöz, "Bütün bir ekip olarak pür dikkat Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız." dedi.

Kardemir Karabükspor Antrenörü Açıkgöz: Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız
16-12-2017 20:05

KARABÜK (AA) - Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un antrenörü Levent Açıkgöz, Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacaklarını söyledi.

Açıkgöz, Hasan DoÄŸan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün zor bir süreçten geçtiÄŸini, herkesin yeni yönetimden beklentileri olduÄŸunu söyledi.

Futbolcuların da ödeme beklediÄŸini ifade eden Açıkgöz, ÅŸunları kaydetti:

"Hemen bir ödeme yapılacak ama belli dinamikleri harekete geçirmek için süreç gerekiyor. Bu süreci atlatana kadar bu futbolcu topluluÄŸunun motivasyonunu artırarak Fenerbahçe maçına hazırlanmaya çalışıyoruz. Ä°nÅŸallah mevcut yapı içinde futbolcular sahaya çıkıp elinden gelenin en iyisini yapacak. Fenerbahçe maçı futbolcuların tekrar var olacakları bir karşılaÅŸma. Ekstra bir ÅŸey anlatmaya gerek yok. Büyük maçların motivasyonu daha farklı oluyor. 2 gündür moral motivasyon üzerine çalışıyoruz. Bunu saÄŸlarsak bir silkeleniÅŸ olur diye düÅŸünüyoruz."

"Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız"

Fenerbahçe ve ardından Trabzonspor ile oynayacakları maçlarda puan alacaklarını hiç kimsenin düÅŸünmediÄŸini aktaran Açıkgöz, "Bu düÅŸünülmeyen maçlardan puan alırsak mücadelenin, direniÅŸin baÅŸlangıcı olacak. DiÄŸer maçlarda moral ve motivasyon daha fazla olacak. Önümüzdeki Fenerbahçe maçı çok önemli. DiÄŸer maçlar hiç önemli deÄŸil çünkü maç maç bakacağız. Bizim için Fenerbahçe maçında yüreÄŸini ortaya koyacak arkadaÅŸlar lazım. En doÄŸru seçimi yapacağız. Ä°dmanda gönülsüz olan, kafası karışık olan insanlarla iÅŸimiz yok. Ä°dmanı yaparlar ama Fenerbahçe maçında olmazlar. Bütün bir ekip olarak pür dikkat Fenerbahçe maçına en dinamik oyuncularla çıkacağız." diye konuÅŸtu.

Muhabir: Ahmet Özler

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER