Sağlık

'Kanser olduğunu sahnedeyken öğrendim'

Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılan Ayışığı Müzik Topluluğu Koro Şefi Nilay Döldöş, “Hayatımın en zor günüydü. 2014 yılıydı ve doğum günümdü. Kanser olduğumu sahnemde öğrendim. Doktorum bana bu açıklamayı en mutlu olduğum anı

'Kanser olduğunu sahnedeyken öğrendim'
19-10-2018 16:32

Meme Kanseri Farkındalık ayı (1-31 Ekim) dolayısıyla Medicana International İstanbul Hastanesi, meme kanserinde erken teşhisin önemi konusunda kamuoyu oluşturmak için gerçekleştirdiği etkinliklere yenisini daha ekledi. ‘Korkmuyorum Farkındayım' sloganıyla düzenlenen etkinliğe Medicana International İstanbul Hastanesi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Füsun Tokatlı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Öğretim Görevlisi Ada Bender, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Y. Melek Aksoylu, sanatçı Nilay Döldöş, Yaşam Dergisi imtiyaz sahibi Leyla Peker, Gününe İyilik Kat üyeleri ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

“Kadın kadına çay saatinde buluşuyor, sağlığımızı konuşuyoruz”
Düzenlenen ‘Kadın Kadına Çay Saatinde Buluşuyor, Sağlığımızı Konuşuyoruz' etkinliğinde, meme kanserinde erken teşhis ve son tedavi yöntemleri, belirtileri konuşulurken kansere neden olan ve kanseri önleyen besinler konusunda mutfak atölyesinde tarifler verildi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER