Genel

Kaleseramik ve Designmixer’in tasarım felsefesi birleşti

"Kaleseramik ile Designmixer iş birliğinde önemli bir rolü üstlenen Kalesinterflex ürünümüz"

Kaleseramik ve Designmixer’in tasarım felsefesi birleşti
29-08-2020 14:01

Kaleseramik açıklamasına göre, müşterilerine ürünleri kişiselleştirme noktasında alternatif çözümler sunan Kaleseramik, kendi ürün gruplarının yanında, farklı ürün grubu ve segment ihtiyaçlarına da yaptığı güçlü iş birlikleriyle çözüm sağlıyor.

Daha önce Hansgrohe, Geberit, Karoİstanbul, Sonia Gedy, Masuma Ceramics, Homemade Aromaterapi gibi her biri alanında öne çıkan markalarla yaptığı iş birlikleri ile dikkat çeken Kaleseramik, bu kez de tasarım dünyasına yaratıcı, yenilikçi ve sıra dışı fikirlerle yeni bir soluk getiren Designmixer markasıyla iş birliği yaptı.

İş birliği kapsamında sipariş üzerine yapılacak özel ürünler ile tüketicilere yaşam alanlarında kişiselleştirilebilir estetik çözümler katmanın yanı sıra Kalesinterflex’in üstün boy ve geniş yüzey avantajını kullanılarak, 100x150cm, 50x150cm, 50x100cm ve 100x100cm olmak üzere 4 farklı ölçüde tablolar üretilecek.

Bu tabloların nakliye ve montaj dahil tüm süreçleri ise Kale’nin uzman kadrolarla donatılmış Premium Yetkili Servisleri tarafından gerçekleştirilecek.

 

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER