Magazin

Kadirov, Diriliş Ertuğrul oyuncularını Çeçenistan’da böyle ağırladı.. -VİDEO-

Rusya Federasyonu’na bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti’nin lideri Kadirov'un, Diriliş Ertuğrul ekibini ziyafet masasında Kafkas dansları eşliğinde ağırlaması kameralara yansıdı

13-02-2021 08:23

MOSKOVA - ÖZEL

Rusya’ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti’nin lideri Ramzan Kadirov, TRT’nin ünlü dizisi 'Diriliş Ertuğrul ekibini, Çeçenistan Başkenti Grozni'de ağırladı. Kadirov'un Türk sanatçılarına dostça davranışları kameralara da yansıdı. 

Kapıda Türk sanatçılarını karşılayarak sarılan Kadirov, büyük bir ziyafet masası da açtı. Program sırasında Çeçen sanatçıların, Türk konuklar için kıvrak Kafkas dansı yaptığı da görüldü. 

Görüntülerde Kadirov, Türk konuklarıyla samimi bir ortamda muhabbet ederken neşeli tavırlarıyla görülüyor. 

Bu arada, Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Kadirov'un üçüncü oğlu Adem, Diriliş Ertuğrul'da da oynamıştı. 

2019 yılında Kadirov, Diriliş Ertuğrul'un setini ziyaret etmiş ve dizinin yapımcıları ile oyuncularını ülkesine davet etmişti. 

Kadirov, dizinin tüm dünyada olduğu gibi Çeçenistan’da da çok popüler olduğunu, Ertuğrul’un cesaret ve dirayeti karşısında etkilenmemenin mümkün olmadığını kaydetmişti. Karidov duygularını şöyle aktarmıştı: "Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı karakter, erdemli, adil bir Müslüman ve liderlik vasıflarıyla dolu."

.

Fuad Safarov, dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER