Yerel haber-Şirket Haber

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Dünya Dans Günü'nde öğrencilerini dansın büyük ustalarıyla buluşturdu

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Dünya Dans Günü'nde gerçekleştirdiği çevrim içi etkinlikle öğrencilerini ve velilerini dansın duayenleriyle bir araya getirdi

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Dünya Dans Günü'nde öğrencilerini dansın büyük ustalarıyla buluşturdu
03-05-2021 16:22

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Dünya Dans Günü'nde gerçekleştirdiği çevrim içi etkinlikle öğrencilerini ve velilerini dansın duayenleriyle bir araya getirdi.

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji'nden yapılan açıklamaya göre, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji, Dünya Dans Günü'nde öğrencilerini ve velilerini İstanbul ve İzmir Devlet Balesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü, Klasik Bale Eğitmeni ve Anadolu Ateşi Baş Dansçısı ve Koreograf Oktay Keresteci ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü Öğretim Görevlisi Ahmet Turan Demirbağ ile buluşturdu.

İstanbul ve İzmir Devlet Balesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Modern Dans Bölümü, Klasik Bale Eğitmeni ve Anadolu Ateşi Baş Dansçısı ve Koreograf Oktay Keresteci, "Başarılı bir dans koreografisi için disiplinli çalışma çok önemlidir.

Bunun bir örneği olarak, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji öğrencilerinin dans performanslarını birçok kez izledim, aralarında gerçekten çok özel yetenekler var. Tüm öğrencilerin ve tüm dans camiasının Dünya Dans Günü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER