Teknoloji

İşte yeni tanıtılan Samsung Galaxy A9 Pro ve özellikleri!

Teknik özellikleriyle bir orta-üst segment akıllı telefon görüntüsü veren Samsung Galaxy A9 Pro, bugün düzenlenen bir lansman ile kullanıcılarla buluştu.

İşte yeni tanıtılan Samsung Galaxy A9 Pro ve özellikleri!
31-03-2016 06:02

Koreli teknoloji devi Samsung'un metal kasalı akıllı telefon serisi Galaxy A'nın tepe versiyonu olan Galaxy A9 Pro, bir süredir söylentiden ibaret bir şekilde kulislerde dolaşıyordu. Çin'de bugün düzenlenen lansman ile Samsung Galaxy A9 Pro resmen tanıtılmış oldu.

Teknik özellikler itibarıyla bir orta-üst segment akıllı telefon görüntüsü veren Samsung Galaxy A9 Pro, 6 inçlik Full HD çözünürlüğe sahip dev bir ekran ile geliyor.
Gücünü Qualcomm'un ürettiği Snapdragon 652 işlemciden alan cihazda 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı gibi daha çok üst seviyeye göz kırpan özellikler bulunuyor.
Tasarımıyla diğer Galaxy A cihazlarıyla örtüşen telefon 16 megapiksel çözünürlüklü arka ve 8 megapiksel selfie kameralarıyla bu konuda da iddiasını konuşturmayı başarmış.

Samsung Galaxy A9 Pro'nun bütün yetenekleri bunlarla sınırlı değil.
Cihazda bulunan 5000 mAh kapasitesindeki batarya, OTG desteğiyle beraber güçlü sayılabilecek bir powerbank'e dönüşerek diğer akıllı telefonları beslemeyi başarıyor.
Kutusundan Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak olan telefon, yakın bir zamanda öncelikli olarak Çin pazarında satışa sunulacak.
İddialı özellikleriyle dikkat çeken cihazın fiyatı ise yaklaşık 540 dolar olarak belirlenmiş durumda.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER