Teknoloji

İşte iPhone 7 Modellerinin Batarya Kapasitesi!

Kısa zaman önce resmi olarak tanıtılan ve tüm dikkatleri üzerine çeken iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin batarya kapasiteleri nihayet belli oldu.

İşte iPhone 7 Modellerinin Batarya Kapasitesi!
13-09-2016 07:42

Tanıtılmaları ile birlikte tüm teknoloji dünyasının ilgisini çekmeyi başaran iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin batarya kapasiteleri gün yüzüne çıktı. Bakalım yeni iPhone 7 modellerinin batarya kapasitesi kaç mAh?

iPhone 7 Plus Özellikleri ve Fiyatı iPhone 7 Plus Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 7 Plus nihayet resmi olarak tanıtıldı. iPhone 7 Plus özellikleri, çıkış tarihi, fiyatı ve...

Hatırlayacağınız üzere batarya boyutları konusunda herhangi bir açıklama yapamayan Apple, yeni iPhone modellerinin batarya performansları için 6S modeline kıyasla 2, 6S Plus modeline kıyasla ise 1 saat daha uzun olacağını söylemekle yetinmişti.

iPhone 7 Özellikleri ve Fiyatı iPhone 7 Özellikleri ve Fiyatı

iPhone 7 nihayet resmi olarak tanıtıldı. iPhone 7 özellikleri, çıkış tarihi, fiyatı ve telefonla...

%14 Oranında Büyüme!

Gsmarena'nın yaptığı habere göre Çin'in ünlü sertifika kuruluşu TENAA batarya kapasitelerini açıkladı. Gelen bilgilere göre ailenin küçük üyesi olan iPhone 7 1,960 mAh, iPhone 7 Plus ise 2,900 mAh büyüklüğünde batarya ile geliyor.

Bu Fotoğraflar iPhone 7 Plus ile Çekildi! Bu Fotoğraflar iPhone 7 Plus ile Çekildi!

Tim Cook, izlediği NFL maçında iPhone 7 Plus ile çektiği fotoğrafları paylaştı.

Selefleri ile kıyaslamak gerekirse iPhone 7, 1715 mAh'lik batarya ile gelen iPhone 6s modelinden %14 oranında daha büyük bir bataryaya sahip. iPhone 7 Plus tarafında ise işler biraz ilginçleşiyor.

Selefi konumunda olan 2750 mAh'lik iPhone 6s Plus'a oranla 150 mAh daha büyük bir batarya ile gelen iPhone 7 Plus, 2915 mAh'lik iPhone 6 Plus modelinden 15 mAh daha küçük bir batarya ile karşımıza çıkıyor.

:: iPhone 7 – iPhone 7 Plus Karşılaştırma

Tabii ki bu bunlar sadece matematiksel veriler, yeni modeller ile değişen işlemci ve parlaklığı artan ekran, batarya performansı konusunda en büyük değişkenler. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinin satışa çıkışı ile birlikte günlük kullanımdaki performansları daha net bir şekilde gün yüzüne çıkacak.

:: iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerini batarya kapasiteleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER