Teknoloji

İşte, HTC 10'un sızdırılan resmi tanıtım videosu

HTC 10'un lansmanından saatler önce iddialı cihazın resmi tanıtım videosu, Çinli video paylaşım sitesi Youku üzerinden sızdırıldı.

İşte, HTC 10'un sızdırılan resmi tanıtım videosu
12-04-2016 06:02

HTC'nin son amiral gemisi modeli HTC 10, yarın düzenlenecek lansman ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Tayvanlı üreticinin yapacağı konferanstan saatler önce iddialı cihazın resmi tanıtım videosu, Çinli video paylaşım sitesi Youku üzerinden sızdırıldı.

Resmi tanıtım videosunda cihazın tasarımı ile ilgili ipuçları veriliyor.
Metal bir kasaya sahip olacak olan HTC 10, genel olarak One M7 ile One A9 modellerinin tasarım olarak harmanlanması şeklinde tasarlanmış.
Gunmetal, gri ve gold renkleriyle görülen cihazın daha önce sızdırılan görseller ile aynı tasarımda olduğu da gözlerden kaçmıyor.
Alt kısımda USB-C girişi ve yeni nesil BoomSound hoparlörün yer aldığı HTC 10'un 49 saniyelik tanıtım videosunda başka önemli bir detay bulunmuyor.

HTC 10'un tahmini teknik özellikleri arasında 5.15 inç Quad HD AMOLED ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB genişletilebilir dahili hafıza, 3000 mAh batarya, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler yer alıyor.
800 dolar civarında bir fiyatı olması beklenen cihazın dünya ile aynı anda gerçekleştirilecek Türkiye lansmanı yarın saat 15:00'de düzenlenecek.

scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER