Spor

İspanyol futbolcu Javi Martinez 9 yıl sonra Bayern Münih’ten ayrılıyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih İspanyol milli futbolcu Javi Martinez’in sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

İspanyol futbolcu Javi Martinez 9 yıl sonra Bayern Münih’ten ayrılıyor
04-05-2021 22:21
Berlin

Alman kulübünden yapılan açıklamada, Bayern Münih’in ve Martinez’in baÅŸarılı 9 yılın ardından birbirine veda edeceÄŸi belirtilerek 30 Haziran’da sona erecek sözleÅŸmesinin uzatılmaması konusunda kulübün ve oyuncunun anlaÅŸtığı belirtildi.

Martinez, 9 yıl boyunca Bayern Münih ailesinin bir parçası olduğundan gururlu ve mutlu olduğunu belirterek, kulübe ve taraftarlara teşekkür etti.

Bu 9 yılı unutmayacağını söyleyen 32 yaşındaki futbolcu, birlikte kazandığı şampiyonluklardan dolayı da mutlu olduğunu kaydetti.

Bayern Münih BaÅŸkanı Herbert Hainer de, Javi Martinez’in bu kulübün tarihinde her zaman özel bir yere sahip olacağını belirterek, Martinez’e gelecekte her ÅŸeyin iyisini diledi.

2012'de Bayern Münih'e transfer olan Javi Martinez, Bavyera ekibiyle ÅŸimdiye kadar 8 lig ÅŸampiyonluÄŸu, 2 UEFA Åžampiyonlar Ligi Kupası, 5 kez Almanya Kupası ve 2 kez UEFA Süper Kupası’nı kazandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER