Genel

İşletmeler, normalleşme sürecinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını öngörüyor

"Vodafone Grubu'nun yaptığı araştırma bize geleceğe hazır şirketlerin yeni dönemde fark yaratacağını çok net biçimde gösteriyor"

İşletmeler, normalleşme sürecinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını öngörüyor
10-11-2020 13:54

Vodafone Business'ın araştırmasına göre, normalleşme sürecinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını öngören işletmelerin, salgın sürecini dijitalleşmeyle fırsata çevirmesi bekleniyor.

Vodafone'un açıklamasına göre, Vodafone Business, Kovid-19 salgınının Türkiye'deki işletmelerin iş süreçlerini nasıl değiştirdiğini ve hangi teknolojik ihtiyaçların öne çıktığını araştırdı.

İşletmelerin iş süreçlerinin nasıl değiştiğini, hangi ihtiyaçlarının öne çıktığını araştıran Vodafone Business, özellikle KOBİ'lerin geleceğe hazır olmak için hangi teknolojilere ihtiyaç duyduğuna ışık tuttu.

Her ölçekten 534 şirketi kapsayan saha araştırmasının sonuçlarına göre, bu süreçte altyapı ve dijitalleşme işletmelerin en önemli gündem maddesi oldu.

Normalleşme sürecinin 2021'in ilk çeyreğinde başlayacağını öngören işletmeler sosyal mesafe ve hijyen önlemlerine odaklanırken uzaktan çalışma ve e-ticaretteki patlama nedeniyle teknolojik altyapı ve çözümlere yatırımlarını hızlandırdı.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER