Genel

Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında bir asker şehit oldu

Irak'ın Kani Rash bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen silahlı saldırıda bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı.

Irak'ın kuzeyindeki terör saldırısında bir asker şehit oldu
27-04-2018 21:47

ANKARA (AA) - Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde teröristlerce gerçekleÅŸtirilen silahlı saldırı sonucunda bir askerin ÅŸehit olduÄŸu, bir askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay BaÅŸkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Irak'ın kuzeyindeki Kani Rash bölgesinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, bölücü terör örgütü mensupları tarafından silahlı saldırı düzenlendiÄŸi belirtildi.

Saldırıda bir askerin ÅŸehit olduÄŸu, bir askerin yaralandığı bildirilen açıklamada, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla bölgede hava destekli operasyon baÅŸlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah'tan rahmet, ÅŸehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil ÅŸifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Muhabir: Zehra Aydın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER