Teknoloji

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen yeni EarPods kulaklıklar sızdırıldı

Apple yeni iPhone'larda kulaklık girişini kaldıracak mı, kablosuz kulaklığa mı geçiş yapılacak yoksa lightning girişini kullanan kulaklıklar mı karşımıza çıkacak. iPhone 7 lansmanı öncesi kafalardaki en...

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen yeni EarPods kulaklıklar sızdırıldı
30-06-2016 19:47

Apple yeni iPhone'larda kulaklık girişini kaldıracak mı, kablosuz kulaklığa mı geçiş yapılacak yoksa lightning girişini kullanan kulaklıklar mı karşımıza çıkacak.
iPhone 7 lansmanı öncesi kafalardaki en büyük soru işaretlerinden biri bu konuya ait. Son sızdırılan ve iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen yeni EarPods kulaklıklar lightning girişine sahip.

ep

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bugüne kadar birçok iddia,sızıntı ve haber gündeme geldi. Teknoloji devinin tasarım anlamında büyük yenilikler yapması beklenilmeyen yeni iPhone'larda, iPhone 6'dan beri süregelen arka taraftaki anten çizgilerinin cihazın alt ve üst tarafında konumlandırılması bekleniyor.

BU GÜNE KADAR ORTAYA ATILAN KUVVETLİ İDDİALAR....

iPhone 7 Plus'ın Apple tarafından yakın zamanda tanıtılan iPad'lerde olduğu gibi iPhone 7 Pro ismiyle tanıtılacağı da bir diğer iddia.
Bu arada iPhone 7 ve 7 Plus'ta 3.5mm kulaklık girişi bulunan bulunmayan iki ayrı modelden bahsediliyor hatta Apple'ın bu yıl ilk kez çift sim kartlı telefonlarını tanıtılacağı konuşuluyor.
Son olarak da iPhone'ların sevilen rengi uzay grisi renk seçeneğinin artık olmayacağı bunun yerine koyu mavi renk seçeneği ekleneceği söyleniyordu ki son çalışmalara göre Apple iPhone 5 ile başlayan renk anlayışını değiştirerek iPhone 4 ve 4S'te olduğu gibi tamamıyla tek renge sahip telefonlara geri dönecek.

HTC 10'da hali hazırda kullanılan parmak izi sensörüne sahip ev tuşu benzeri bir yapıya bürünmesi beklenen yeni tuş Apple için zorluk oluşturmayacaktır. Tasarımsal anlamda ufak dokunuşlar yapılarak özellikle donanım iyileştirmeleri ile piyasaya sürüleceği düşünülen yeni iPhone'lar genel hatları ile firmanın bugüne kadar eleştirildiği veya problem yaşadığı noktalar ile ilgili düzenlemeler içerecek gibi görünüyor.

Son sızdırılan EarPods kulaklığa bakıldığında Apple'ın bu yıl 3.5mm kulaklık girişi yerine lightning girişi aracılığı ile kullanılabilen kulaklıkları kullanabileceğini görüyoruz. Öyle görünüyor ki Apple bu konuda da kendi akımını oluşturmakta kararlı görünüyor.


SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER