Teknoloji

iPhone 7 ve iPhone 7 Pro'nun ABD fiyatları dudak uçuklatıyor!

Apple'ın sonbaharda tanıtması beklenilen iPhone 7 ve iPhone 7 Pro / Plus'ın fiyat bilgileri sızdırıldı. Görünen o ki ucuz iPhone hayali yine bir başka bahara kalıyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Pro'nun ABD fiyatları dudak uçuklatıyor!
24-06-2016 17:57

Apple tarafından Eylül ayında düzenlenecek olan etkinlikte tanıtılması beklenen yeni iPhone'ların Amerika satış fiyatları da belli oldu.

Kısa bir süre önce fiyatların düşeceği yönünde yapılan açıklamalar karşılıksız çıkacak gibi görünüyor.
Apple'ın akıllı telefonları bu yıl fiziksel olarak olmasa da gerek donanım gerekse özellikler bakımından bir çok değişikliğe uğrayacak.
iPhone 6S tasarımıyla benzerlik gösterecek olan iPhone 7 ile birlikte tanıtılması beklenen yeni iPhone 7 Plus'ın yanı sıra bir de iPhone 7 Pro adıyla yeni bir cihazın daha çıkacağı söyleniyor.

iPhone7

Hafıza konusunda ise görünen o ki Apple geçtiğimiz iki modelinde vazgeçtiği 32GB seçeneğini bu yıl tekrar geri getirecek. Yeni iPhone 7'nin 32GB / 64GB / 256GB dahili hafızaya sahip olurken iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro 32GB / 128GB / 256GB hafıza ile gelecek.

EYLÜL'DEKİ TANITIMDA SÜPRİZLER DE OLABİLİR...

Eylül ayında yapılacak tanıtım toplantısında Apple geçmişte de olduğu gibi süprizlerle dolu bir cihaz tanıtabilir ve hali hazırda ortalıkta dolaşan bir çok sızıntıyı boşa çıkarabilir. Büyük bir kesim tarafından yeniliklerin özellikle iPhone 7 Plus tarafında karşımıza çıkacağı beklense de Apple iPhone 7 de fanlarını hayal kırıklığına uğratmayacaktır.
Bugüne kadar karşımıza çıkan tüm haberlerin aksine iPhone 7 Plus'ın Pro adıyla çıkmayacağı seriye iPhone 7 Pro adıyla yeni bir cihazın katılacağı görünüyor.

İŞTE SIZDIRILAN FİYATLAR VE DAHA DA "AKILLANAN" TELEFONLAR...

Fiyatlara gelinecek olursa, daha önce ABD resmi satışları "300 ile 500 dolar" arasında gerçekleşen Apple, "Akıllı telefonlar", bu sefer yoğun talebin de etkisiyle olsa gerek daha da "akıllanmış"a benziyor.
iPhone 7'nin başlangıç fiyatı 749 Dolar, iPhone 7 Plus'ın başlangıç fiyatı 849 Dolar ve son olarak iPhone 7 Pro'nun başlangıç fiyatının 1000 Dolar olacağı sızdırılan bilgiler arasında.
Bu bilgiler ayrıca ucuz iPhone hayalinin bir başka bahara kaldığının da habercisi olabilir.
Ayrıca başlangıç fiyatlarının 32GB hafıza ile gelen modellere ait olduğunu tekrar belirtmekte fayda var öyle ki geçtiğimiz yıllarda 16GB hafızada ısrar edip kullanıcıları fiyat açısından sıkıntıya sokan Apple, bu yıl en azından dahili hafıza konusunda benzer bir hataya düşmeyecek gibi görünüyor.
Ne dersiniz, 1000 ABD DOLARI satış fiyatıyla kendi vatanında piyasaya çıkan bir iPhone 7 Pro ülkemizdeki fiyatı düşünülürse nasıl bir satış performansına ulaşır!


dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER