Teknoloji

iPhone 7 Plus'ta çift ana kamera ihtimali...

Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun son paylaştığı bilgilere göre iPhone 7 Plus modelinde tıpkı LG G5'te olduğu gibi çift ana kamera modülü bulunacak.

iPhone 7 Plus'ta çift ana kamera ihtimali...
16-03-2016 03:52

Apple'ın bu yıl tanıtacağı yeni akıllı telefon modeli iPhone 7 hakkında şu sıralar pek çok iddia ortaya atılıyor.
Daha önce verdiği doğru bilgilerle bilinen Apple analisti Ming-Chi Kuo'nun son paylaştığı bilgilere göre iPhone 7 Plus modelinde tıpkı LG G5'te olduğu gibi çift ana kamera modülü bulunacak.

Bu zamana kadar Apple ile ilgili yaptığı analizleri genellikle doğru çıkan Kuo'nun son analizine göre yeni iPhone 7 Plus'ta 12 megapiksel çözünürlüğe sahip, biri geniş açı görüntü yakalamaya yarayan iki ana kamera bulunacak.
Bu kamera modüllerinin görüntüsünü paylaşan Kuo, ayrıca yeni iPhone'ların kameralarının Sony tarafından üretileceğini ifade ediyor.

ZOOM YETENEĞİNE SAHİP KAMERA...

iphone 7 plus kamera

Verilen bilgilere göre yeni iPhone'ların kamerası OIS optik stabilizasyon teknolojisine ve 2-3x optik zoom yapma yeteneğine sahip olacak.
Ming-Chi Kuo'nun paylaştığı görsellerin doğruluğu konusunda kesin bir bilgi bulunmamakta.
Ancak geçtiğimiz aylarda iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ta çift ana kamera bulunacağı söylentilerinin yayılması ve iPhone 6 Plus'ın kamerasında bulunan 821MK kodunun bu kamera modülünde de bulunması bu tezi kısmen de olsa destekler nitelikte.
Eylül ayında tanıtılması beklenen cihazlarda gerçekten çift arka kameranın bulunup bulunmayacağını ise zaman gösterecek.

Kaynak: scroll
dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER