Teknoloji

iPhone 7 Plus 3 GB ram ve 256 GB hafıza ile geliyor

Tanıtılmasına 4 aydan kısa bir süre kalan Apple'ın yeni akıllı telefonları ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çin'den gelen son haberlere göre Apple beklentileri karşılıksız...

iPhone 7 Plus 3 GB ram ve 256 GB hafıza ile geliyor
05-06-2016 06:12

Tanıtılmasına 4 aydan kısa bir süre kalan Apple'ın yeni akıllı telefonları ile ilgili sızıntılar gelmeye devam ediyor. Çin'den gelen son haberlere göre Apple beklentileri karşılıksız çıkarmayacak ve iPhone 7 Plus (ya da Pro) 3GB RAM ve 256GB hafıza ile gelecek.

iPhone 7 Plus render

Apple tarafından Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için bugüne kadar birçok iddia,sızıntı ve haber gündeme geldi. Teknoloji devinin tasarımsal anlamda büyük yenilikler yapması beklenilmeyen yeni iPhone'larda, iPhone 6'dan beri süregelen arka taraftaki anten çizgilerinin cihazın alt ve üst tarafında konumlandırılması bekleniyor.
iPhone 7 Plus'ın Apple tarafından yakın zamanda tanıtılan iPad'lerde olduğu gibi iPhone 7 Pro ismiyle tanıtılacağı da bir diğer iddia. Bu arada iPhone 7 ve 7 Plus'ta 3.5mm kulaklık girişi bulunmayacağı iddiaları da her geçen güçleniyor.

Özellikle son günlerdeki sızıntılar sonucu ortaya çıkan görsellerde çift kamera lensine sahip ve smart connector bağlantısı olan bir cihaz görünüyor. Büyüklüğü dikkate alındığında cihazın iPhone 7 Plus olacağı kesin gibi görünüyor.
iPhone'lar için alınan patentlerde görünen ve DSLR kalitesinde fotoğraf çekebileceği iddia edilen yeni çift kamera lensi de heyecanlandıran bir diğer gelişme.

Genellikle tanıttığı iki modelin hafıza seçenekleri aynı olan Apple bu konuda da bu yıl bir değişikliğe gidebilir. Hafıza kartı desteği olmaması sebebiyle eleştirilen iPhone'lar bu yıl hafıza konusunda da güncelleniyor.
iPhone 7'nin 16GB/64GB/128GB hafıza seçenekleri ile tanıtılacağı söylenirken iPhone 7 Plus'ın 32GB/128GB/256GB hafıza ile piyasaya sürüleceği konuşuluyor. 3GB RAM'e sahip olması beklenen 7 Plus'ın kamerası çift lense sahip ve önceki modellerde olduğu gibi 12MP çözünürlüğe sahip. 12MP çözünürlük sizi yanıltmasın çünkü lenslerde yapılacak iyileştirmeler ile birlikte odak aralıkları değiştirilecek ve her türlü ışık koşulunda başarılı sonuçlar ortaya koyabilecek kameralar akıllı telefonlarda yerini alacak.

Önümüzde yaklaşık 4 ay gibi bir süre var ve bu süre içerisinde tanıtım tarihi yaklaştıkça mutlaka yeni sızıntılar ve bilgiler gelecektir. Apple fanlarına bir süre daha dişlerini sıkmalarını tavsiye ediyoruz.

Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER