Teknoloji

iPhone 7'de çift kamera iddiaları güçlendi

Analistler, Apple'ın eylül ayında tanıtacağı yeni nesil iPhone'u iPhone 7'de çift kameranın yer alacağını bir kez daha doğruladı.  

iPhone 7'de çift kamera iddiaları güçlendi
05-04-2016 07:42

Apple'ın eylül ayında tanıtacağı yeni nesil iPhone'u iPhone 7'de çift kameranın yer alacağı bir kere daha doğrulandı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da eylül ayında Apple sonraki nesil iPhone'unu lanse edecek. Telefonlarla ilgili basında somut çok az veri yer alsa da özellikler az çok tahmin ediliyor. Analistlerden gelen son raporlara göre iPhone 7 Plus'ta çift kamera yer alacak. Fakat özellik beklendiği kadar etki oluşturmayabilir.

Ortaya çıkan bilgiler, üretilen iPhone 7 kılıfları yeni modelde çift kamera olacağı bilgisini destekliyordu. KGI güvenlik analisti Ming-Chi Kuo bu söylentileri doğruladı. Yeni ikilide 6S serisinden farklı bir kamera kurulumu yer alacak. Ayrıca 7 ve 7 Plus, aynı seleflerinde olduğu gibi 4.7 ve 5.5 inçlik ekran boyutlarına sahip olacak.

Bunun yanında analistMing-Chi Kuo, bu özelliğin çok da heyecan verici olmadığını ifade ediyor. Zira çift kamera yeni gördüğümüz bir özellik değil. Bugün LG G5 başta olmak üzere birden çok üst seviye telefonda yerini almış durumda. Apple'ın kameraya yükleyeceği yazılımsal işlevlerle heyecan verici hale gelebilir ancak şimdilik standardın dışına çıkabilmiş değil.

Analistlerin durum değerlendirmesi böyle.


scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER