Teknoloji

iPhone 7 büyük kamera lensi ve 4 hoparlörle geliyor

Teknoloji sevenlerin heyecanla beklediği iPhone 7 ile ilgili dikkat çekici sızıntılar aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.

iPhone 7 büyük kamera lensi ve 4 hoparlörle geliyor
24-05-2016 07:37

Hakkında bitmek tükenmek bilmeyen söylentiler gelmeye devam eden iPhone 7 ile ilgili son iddialar bir hayli dikkat çekecek türden. iPhone 7'nin daha büyük kamera lensi ve dört adet hoparlör ile geleceği iddiası gündeme bomba gibi düşmüş durumda.

iphone-7-four-speakers2

Yeni sızdırılan görsele göre ikisi alt kısımda ikisi üst kısımda olmak üzere 4 adet hoparlör girişi mevcut. Lensin yer aldığı bölümün de önceki modellere göre büyüdüğü göze çarpıyor. Bu tür sızıntıların sürekli olarak geldiğini ve gerçek olmayabileceğini de belirtmekte fayda var.

iPhone 7'de yeni A10 işlemci, 3GB RAM ve lensinde iyileştirmeler yapılmış yeni kameranın karşımıza çıkması muhtemel. Bunun yanında Apple iPhone 7'yi FullHD çözünürlüğe sahip ekranı ile de tanıtabilir. Çift kamera söylentileri doğru çıkarsa yeni patentler de göz önüne alınarak DSLR kalitesine yakın sonuçlar ortaya koyan bir akıllı telefon kamerası ile karşılaşabiliriz.

iPhone 6 ve 6S'in tasarımı genel anlamda oldukça beğenilmişti. Arka tarafta yer alan anten çizgileri, çıkıntı yapan kamera lensi bu tasarımda yer alan dikkat çekici pürüzler. Tekrar tekrar sızdırılan görüntülere göre anten çizgileri telefonun üst tarafına kaydırılmış fakat büyüyen kamera lensi hala ufak bir çıkıntı oluşturuyor.

Her yıl yeni cihazının tanıtımını uluslararası bir şova dönüştüren Apple'ın, bu yıl da Samsung Galaxy S7 / S7 Edge, LG G5, HTC 10 ve Huawei P9 gibi rakiplerinin karşısına iddialı bir iPhone modeli ile çıkması bekleniyor. iPhone'ları sonbahar aylarında tanıtmayı alışkanlık haline getiren teknoloji devi, Dünya Mobil İletişim Kongresi'nde tanıtılan rakip cihazları inceleyerek ve kullanıcı yorumlarını göz önüne alarak optimum cihazları hazırlama ve piyasaya sürme felsefesi ile hareket ediyor.

Ne olursa olsun piyasaya sürülecek olan yeni iPhone'u bekleyen binlerce kişinin her geçen heyecanının arttığını biliyor ve bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir iPhone'un piyasaya sürülmesini ümit ediyoruz.


Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER