Genel

İnsan kaynakları alanındaki öncü uygulamaları Tofaş'a 8 uluslararası ödül getirdi

Tofaş, insan kaynakları uygulamaları kapsamında uluslararası alanda 8 ayrı ödül aldı.

İnsan kaynakları alanındaki öncü uygulamaları Tofaş'a 8 uluslararası ödül getirdi
03-09-2020 14:02

Tofaş, insan kaynakları uygulamaları kapsamında uluslararası alanda 8 ayrı ödül aldı.

Şirket açıklamasına göre, insan kaynakları yönetimi alanında araştırma, analiz ve danışmanlık hizmetleri veren Brandon Hall Group'tan 4 ödül alan Tofaş, iş yönetimi alanında ödüllendirme organizasyonu olan Stevie's tarafından da 4 ayrı ödüle layık görüldü.

İnsan kaynakları alanında hayata geçirdiği uygulamalarını ulusal ve uluslararası pek çok ödülle taçlandıran Tofaş, bu yıl da uluslararası alanda 8 ayrı ödülün sahibi oldu.

- 3 ayrı birincilik ödülü

Tofaş'ın insan kaynakları alanındaki 3 ayrı uygulaması, birincilik ile ödüllendirildi. Farklı birimlerden çalışanların gönüllü katılımıyla oluşturulan karma çevik takımların, insan odaklı tasarım metodu ve çevik yaklaşım ile çalışan deneyimini iyileştirmeye dönük projeler geliştirdiği çalışan deneyimi geliştirme programı "HR Lab" Brandon Hall Group tarafından "En Yenilikçi İnsan Yönetimi Yaklaşımı" kategorisinde birincilik ödülü aldı.

Çalışanların fiziksel, sosyal, duygusal, ruhsal, finansal boyutlarda bütünsel iyilik halini sağlayarak sağlığını iyileştirmek ve motivasyonunu yüksek tutmak amacıyla sunulan sosyal kulüp faaliyetleri, etkinlikler, gönüllü kulüpleri, sportif faaliyetler, sağlık servisi hizmetleri, psikolojik danışmanlık hizmetleri ile sosyal tesisler, fabrika içerisinde yer alan fabricafe, spor tesisleri, kooperatif ve yeme-içme olanaklarını içeren "Tofaş'ta Sağlık ve Sosyal Hayat Uygulamaları" da ayrıca Tofaş'a birincilik ödülü getirdi. Teknik ve davranışsal gelişim çözümleri için geçmiş eğitim verileri, yetkinlikler ve çalışan cevaplarını akıllı bir algoritma altında harmanlayıp en uygun gelişim çözümünü sunan dijital asistan Zekky ise "En Yenilikçi İK Teknolojisi" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER