Teknoloji

İlk iPhone modelleri zengin ediyor!

Apple'ın 2007 yılında satışa sunduğu ilk iPhone modellerini açılmamış kutusunda saklayanlar, eBay üzerinden astronomik fiyatlar kazanıyor.

İlk iPhone modelleri zengin ediyor!
11-12-2016 22:17

9 Ocak 2007 yılında Steve Jobs sahneye çıkıp ilk iPhone modelini duyurduğunda şüphesiz Teknoloji dünyasında çok şey değişmişti. O yıllarda 4 GB ve 8 GB olmak üzere iki farklı varyasyonla satışa çıkan orijinal iPhone modeli, sırasıyla 499 ve 599 dolar fiyat etiketine sahipti.

Önümüzdeki yıl itibarıyla 10. yaşına girecek orijinal iPhone, şu anda aslında ufak çaplı bir servet değerinde. Çünkü ilk iPhone'u kutusundan dahi çıKarmadan saklayan birçok insan, eBay üzerinden telefonlarını astronomik bir fiyata satıyor.

Fiyatlar 22 bin dolara kadar çıkıyor!

Koleksiyon tutkunu bir çok insan için çok önemli bir ürün olan orijinal iPhone modeli, yıllar geçtikçe değerlenmeye devam ediyor.

16-12/11/ilk-iphone-zengin-ediyor.jpg

Şu anda eBay'de 22 bin dolara kadar çıkan fiyatlarla iPhone modellerinin alıcı bulduğunu görebilmek mümkün. Tabii ki en yüksek fiyata sahip olan modeller, kutusundan dahi çıkarılmamış ve jelatini üzerinde bir şekilde saklanmış olanlar.

2. el konumunda satılan orijinal iPhone modellerinin de fiyatları oldukça yüksek.

:: 22 bin dolara kadar çıkan iPhone fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER