Gündem

İlim Yayma Vakfı’nda 48. Olağan Kongre heyecanı

İlim Yayma Vakfı'nın 48. Olağan Genel Kurulu'na Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım katıldı. Fuat Oktay konuşmasında İlim Yayma Vakfı'nın yerli ve milli nesiller yetiştirdiğini vurguladı. Binali Yıldırım i

İlim Yayma Vakfı’nda 48. Olağan Kongre heyecanı
09-03-2019 21:32

İlim Yayma Vakfı'nın 48. Olağan Genel Kurulu, Üsküdar'daki Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel kurula Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Başkan Vekili Bilal Erdoğan, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile İlim Yayma Vakfı yöneticileri ve üyeleri katıldı.

Genel kurulun ilk bölümünde konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek, "Bu vakıf, yok edilmek istenen düşüncelerin, yok edilmek istenen ülke gerçeklerini bu ülkede bir kere daha hayata geçirmek ve yaşatmak için kurulan ve devam ettiren bir vakıftır. Sizler de onun için burada varsınız. Burası sıradan bir vakfın kongresi değil. Şu anda 48. olağan kongremizi yapıyoruz. Rabbim'den vakfımıza nice uzun yıllar, ömür niyaz ediyorum. Bu ömür aynı zamanda ülkemizin ömrünün de artmasıdır. Bu vakıf, ülkenin geleceğiyle ilgili derdi olan, sıkıntısı olan bir vakıftır. Ülke inşallah güllük ve gülistanlık olup feraha kavuştuğu gün, bu vakıf hizmetine devam edecektir ama geldiği noktadan dolayı da binlerce kere Rabbine hamd edecektir. Çok kısa zaman öncesinde yaşadığımız zorlukları, bu milletin kendi özel değerlerinden dolayı millete yaşatılan zorlukları unutmadık, unutturmayacağız, aklımızdan hiç çıkarmadık, her zaman aklımızda tutacağız" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER