Gündem

İHA'ya kazasızlık ödülü

İhlas Haber Ajansı, halkı bilinçlendirmek amacıyla iş ve trafik kazaları ile ilk yardıma dikkat çeken 'Kazasız Kul Olmaz' oyununun topluma ulaşmasına verdiği destekten dolayı ödüle layık görüldü. Ödülü İhlas Haber Ajansı adına Spor Müdürü Mustafa Karagöl aldı.

İHA'ya kazasızlık ödülü
20-08-2016 14:22

İstanbul Gelişim Sanat tarafından 81 ilde sahnelenen ‘Kazasız Kul Olmaz’ adlı oyun, seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Oyunda halkı bilinçlendirmek amacıyla iş ve trafik kazaları ve ilk yardıma dikkat çekiliyor. İstanbul Gelişim Sanat ekibi, İhlas Haber Ajansı’nı (İHA) oyununun topluma ulaşmasında gösterdiği hassasiyet nedeniyle ödüle layık gördü. İHA’yı ziyaret eden oyun ekibi, ödülü İHA Spor Müdürü Mustafa Karagöl’e takdim etti.

İzleyiciye emniyet kemeri taktıran oyun: Kazasız Kul Olmaz İstanbul Gelişim Sanat tarafından 81 ilde sahnelenmeyi hedefleyen ’Kazasız kul olmaz’ adlı Oyun seyircilerin beğenisine sunuldu. Dünyada ilk defa yapılan uygulamada, seyirciler özel koltuklarda oyunu izliyor. Oyun başlamadan yapılan anons ile seyircilerde kemerlerini bağlamaları isteniyor.

İstanbul Gelişim Sanat ’Kazasız kul olmaz’ adlı oyunu 81 ilde sahnelemek üzere seyircilerin beğenisine sunuldu. Dünyada bir ilke imza atan İstanbul Gelişim Sanat, iş ve trafik kazaları ayrıca ilk yardıma dikkat çekiyor. Yazan Yöneten Zahrettin Çelik sanat danışmanlığını Şevket Çoruh Vatan Şaşmaz, Proje danışmanlığını Ali Yücel Güler , Oktay Gündoğdu, Av Danan Tüzün yaptığı 81 il kapsamlı ’’kazasız kul olmaz’’ adlı oyun seyircilerin beğenisine sunuldu. Proje, Uluslararası Radyocular Birliği tarafından yılın alkışı hak edenler ödülüne layık görüldü. Konusu, ülkemizde kanayan yarası haline gelen iş ve trafik kazalarının akabinde ilkyardımın önemine vurgu yapmaktadır.

Seyirciler Emniyet Kemeri Taktı Dünyada bir ilke imza attılar; Koltuklarda özel olarak emniyet kemeri tasarlandı.anons geldikten sonra seyirciler emniyet kemerlerini takıyor ve kemer takılmadan oyun başlamıyor. konukların çocuklarıyla ilk defa böyle yararlı bir etkinlikte bulunmalarından çok memnun olduklarını bu tarz projelerin çoğalmasını ifade ettiler  

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER