Spor

Igor Tudor, futbolculara patladı: Nou Camp'ta...

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 4-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçının ardından düzenlenen basın toplantısında “Futbol oynamadık. Gerçekten buna anlam veremiyorum” dedi.

Igor Tudor, futbolculara patladı: Nou Camp'ta...
11-04-2017 02:52

Karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendiren Igor Tudor, böyle bir mağlubiyetin ardından konuşmanın kolay olmadığını belirterek, “Bizden daha iyi bir takıma karşı kaybettik. Gerçekçi olmak gerekiyor. Bizden daha iyilerdi ve kazandılar. Sezon boyunca bizden daha iyi olan Başakşehir, bugün sahada bizden daha iyiydi. Çok kötü bir futbol ve kötü bir skor. Daha çok çalışıp daha iyi olmalıyız. Bizi daha çok üzen nokta, ilk dakikadan itibaren futbol oynamaya bir türlü başlayamamak” diye konuştu.

“Nou Camp’ta oynamıyoruz”

Devre arasında takıma futbol oynamaya başlamaları gerektiğini söylediğini ifade eden Tudor, “Devre arasında takımıma söylediğim bir şey vardı, buraya Nou Camp’ta Barcelona’ya karşı oynamaya gelmedik. Çıkalım ve top oynamaya başlayalım. Ama ne yazık ki bunu yapamamak beni çok üzdü. Diğer taraftan bir hata yapıyorsunuz ve akabinde gol yiyorsunuz. Rakibimiz hata yapmadı, biz hata yaptık. Böyle bir sonuç ortaya çıktı. İkinci toplara gelirsek, hafta boyunca ikinci topları hırslı oynamamız gerektiğine odaklandık. Maç toplantısında taktikle ilgili bir şey konuşmadım. Mantalite ve ikinci toplar çok önemli. Ama ugün maçta belki 10 ikinci topun 8’ini Başakşehir kazandı. Taktiğe gelince, Adanaspor maçının taktiğini oynadık. 4’lü savunma yaptık. Tabii ki diğer taraftan kendi sahanızda Adanaspor’la oynamakla, deplasmanda Başakşehir’le oynamak aynı şey değil” dedi.

ÖZET İZLE: Başakşehir 4-0 Galatasaray| Galatasaray Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri izle (GS Başakşehir) Başakşehir, Galatasaray'ı adeta dağıttı dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER