Siyaset

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: 'Bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz'

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırklareli' ne geldi. Burada bir basın açıklaması düzenleyen Bakan Yardımcısı Ersoy, “Vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy: 'Bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz'
15-12-2018 08:02

Programı kapsamında ilk olarak Kırklareli Valiliğinde Basın açıklaması yapan İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy daha sonra, Kırklareli Valisi Osman Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Bakan Ersoy, Valilik girişinde yaptığı basın açıklamasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatıyla İçişleri Bakanlığı İzleme Değerlendirme Projesinin (İZDES) uygulanmasına başlandığını belirterek; " Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Devleti temsil etmek, milletin gönlünü kazanmakla olur' ifadeleri doğrultusunda, İçişleri Bakanlığı olarak valiliklerimizde başlattığımız vatandaş odaklı hizmet seferberliği kapsamında, bütün bürokratlarımızla sahaya iniyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışının bakanlığımız taşra birimlerinin hizmet kapasitelerini ölçmek, merkez ve taşra birimleri arasındaki iletişimi geliştirmek, sahadaki görüş ve önerileri doğru şekilde merkeze iletmek, valiliklerimizdeki iyi uygulama örneklerini paylaşmak üzere İZDES projesini başlattık." dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER