Teknoloji

Hydrogen OS 3.0 dağıtılmaya başlandı!

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, özel olarak hazırladığı Hydrogen OS 3.0'ı sonunda dağıtmaya başladı. Peki bu yeni işletim sistemi beraberinde neler getiriyor?

Hydrogen OS 3.0 dağıtılmaya başlandı!
19-02-2017 06:12

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, özel olarak hazırladığı Hydrogen OS 3.0'ı sonunda dağıtmaya başladı. Özel olarak tabir edilmesinin sebebi de yalnızca Çin pazarına yönelik bir işletim sistemi olması.

OnePlus 3 için Android 7.0 dağıtımı başladı! Oxygen OS 3.0 dağıtılmaya başlandı!

OnePlus 3 kullanıcılarının uzun süredir beklediği müjdeli haber geldi ve cihaz için Oxygen OS 3.0...

Hydrogen OS 3.0 nedir?

Hydrogen OS 3.0, Android 7.0 Nougat tabanlı olarak hazırlanan ve Oxygen OS 3.0'a göre daha uzun batarya ömrü vadeden bir işletim sistemi. İçerisinde Google Play servislerinin hiçbirini barındırmıyor ve Google'ın çoğu uygulama paketi de bu işletim sistemi ile uyumlu değil. Çünkü Çin'de bu uygulamalar kullanılamıyor.

17-02/18/oneplus.png

Bunların dışında yine Oxygen OS'a göre kullanıcı arayüzünde önemli değişiklikler var. Fakat en önemli detay az önce de belirttiğimiz gibi kesinlikle Oxygen OS 3.0'a göre daha uzun bir pil ömrü sunması.

Fakat şunu da belirtelim, Çin dışında yaşıyorsanız da bu yeni işletim sistemini OnePlus 3 ya da OnePlus 3T'ye kurma şansını var. Zira içerisinde İngilizce dil paketi de barındırıyor. Eğer zaten bu işletim sisteminin önceki sürümlerini kullanıyorsanız, cihazınızın ayarlar bölümünden güncelleme sekmesine girerek Hydrogen OS 3.0'a yükseltme yapabiliyorsunuz.

:: Hydrogen OS 3.0'ı pil ömrü için cihazınıza kurmayı düşünüyor musunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER