Teknoloji

Huawei P9'daki çift kamera net olarak görüntülendi

Huawei P9'daki çift kamera net şekilde görüntülendi. Huawei'nin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu P9'daki çift kamera ilk kez bu kadar yakından fotoğraflandı

Huawei P9'daki çift kamera net olarak görüntülendi
03-03-2016 05:08

Huawei P9'daki çift kamera net şekilde görüntülendi. Huawei'nin yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonu P9'daki çift kamera ilk kez bu kadar yakından fotoğraflandı.

Geçen hafta, Huawei ve Lecia'nın ortaklık anlaşması imzaladığını bildirmiştik. Beş yıl içerisinde dünya genelinde akıllı telefon pazarının lideri haline gelmeyi hedefleyen şirket, Lecia ile yaptığı ortaklık kapsamında yeni akıllı telefonlarının kamerası tarafında önemli gelişmeler kaydedecek. Kullanıcıların özellikle son yıllarda akıllı telefon tarafında kamera performansına büyük önem veriyor oluşu, bu adımın atılmasındaki en önemli sebeplerden biri.

huawei-p9-3

Bir yandan da Nisan ayında tanıtımının yapılması beklenen yeni nesil Huawei P9'a dair yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yakın zamanda Huawei P9'un gövdesine ait yeni birkaç fotoğraf yayınlanmıştı. Ancak, şu ana kadarki en net fotoğraflardan biri kısa süre önce ortaya çıktı. 

İKİ KAMERA VE LED FLAŞ...

Telefonda kullanılan çift arka kamera, bu fotoğraf sayesinde net şekilde görülebiliyor. Telefonun arkasında sol üst köşede yer alacak olan iki kameranın hemen yanında da LED flaş görülebiliyor. Bu sayede karanlıkta dahi fotoğraf çekimi mümkün hale geliyor. 12 MP çözünürlük sunması beklenen bu kameraya ek olarak, telefonun arka kısmındaki parmak izi okuyucu da fotoğraftan kolayca görülebiliyor.

VE BAŞKA AYRINTILAR...

Ayrıca, paylaşılan diğer bir fotoğrafla da telefonun birkaç ayrıntısı daha ortaya çıktı diyebiliriz. 5.2 inç'lik ekranın sunulması beklenen telefonun altında solda standart olarak 3.5 mm'lik kulaklık çıkışı bulunuyor. Hemen yanında USB-C bağlantı yuvasına da yer veriliyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER