Teknoloji

Huawei Nova lite tanıtıldı!

Teknoloji devi Huawei, yeni orta seviye akıllı telefonu Nova lite’ı tanıtı. Cihazın teknik özelliklerine ve dış görünüşüne gelin hep beraber bir göz atalım.

Huawei Nova lite tanıtıldı!
22-02-2017 02:27

Ülkemizde özellikle P9 serisiyle adından sıkça söz ettiren Huawei, yeni orta seviye akıllı telefonu Nova lite’ı tanıttı. Bakalım cihaz bizlere ne gibi özellikler sunuyor.

Huawei P10 göründü! Huawei P10 göründü!

Huawei’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi P10, bugün FCC testinde ilk defa görüntülendi....

Huawei Nova lite tanıtıldı!

İlk önce P8 lite adıyla piyasaya çıkması planlanan ancak kısa süre önce Nova lite ile kesinlik kazanan cihaz, orta sınıf bir telefondan beklenen tüm özelliklere sahip.

17-02/21/huawei-nova-lite-tanitildi-1.jpg

Kalbinde Kirin 655 ( 2.1 GHz (4xA53) x 1.7 GHz (4xA53) ) işlemcisi yer alan cihazda ayrıca 3 GB RAM ve 16 GB ROM ( Dahili Depolama ) bulunuyor ( 128GB'a kadar MicroSD kart desteği mevcut ). Ekran tarafında ise yeni Nova Lite, 5,2 inç büyüklüğünde ve FullHD (1080p) çözünürlüğünde bir ekrana sahip.

Kategori 4 LTE gibi güncel bağlantı Teknolojilerini destekleyen Nova lite, gücünü ise 3000 mAh’lik bir bataryadan alıyor. Cihazda ayrıca önde 8 Mp ve arkada ise 12 Mp olmak üzere iki adet kamera sensörü bulunmakta.

Huawei P10 için yeni reklam yayımlandı! Huawei P10 için yeni reklam yayımlandı!

Mobil Dünya Kongresi 2017'nin gerçekleşmesine bir haftadan kısa bir süre kaldı ve artık firmalar...

Son olarak, ülkemize gelip gelmeyeceği tam olarak bilinmeyen yeni Nova lite’ın, 239 € gibi bir fiyat etiketiyle 24 Şubat tarihinden itibaren Çin’de satın alınabileceğini belirtmeden geçmeyelim.

:: Siz bu cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER