Genel

Huawei'nin 2019 satış geliri 122 milyar doları geçti

"Geçen sene yıllık satış gelirimiz 122 milyar doları aştı"

Huawei'nin 2019 satış geliri 122 milyar doları geçti
10-06-2020 16:13

Huawei Yönetim Kurulu Başkanı ve Enterprise BG Başkanı Peng Zhongyang, geçen sene yıllık satış gelirlerinin 122 milyar doları aştığını bildirdi.

Huawei'nin düzenlediği Uluslararası Finansal Hizmetler Endüstrisi Zirvesi 2020, "Mobil Gelecekte Dijital Büyüme" temasıyla Huawei Enterprise İş Birimi tarafından online ortamda gerçekleşti.

Zirvede konuşan Huawei Yönetim Kurulu Başkanı ve Enterprise BG Başkanı Zhongyang, Huawei'nin yıllık yüzde 19,1 artış gösterdiğini ve genel operasyonlarının güçlü kaldığını söyledi.

Geçen sene yıllık satış gelirlerinin 122 milyar doları aştığını bildiren Zhongyang, pandemi sürecinde online servisler için büyük bir fırsat olduğunu kaydetti.

Zhongyang, "Dijital hayat, artık insanların hayatında ana rol oynamaya başladı. Bulut sistemleri, 5G gibi teknolojiler yeni fırsatları doğuruyor." dedi.

Huawei'nin, dünyada 1.600'ün üzerinde finansal müşteriye hizmet verdiğini aktaran Zhongyang, sigorta ve güvenlik şirketleri ile stratejik ortaklıkları olduğunu söyledi.

Zhongyang, finansal kuruluşların artık dijitalleşmeye doğru gittiğini aktardı.


Kaynak: AA
.
dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
pacmans 4 yıl önce
Yıllardır Huawein cihazlarını kullanmaktayım gerek servis gerek ürün memnunuyiyeti gerçekten çok iyi Başarıyı hake den bir firma.
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER