Teknoloji

HTC Nexus M1 Geekbench'te görüntülendi

HTC M1 yani bir diğer adıyla Marlin, Geekbench'te görüntülendi.

HTC Nexus M1 Geekbench'te görüntülendi
03-07-2016 05:32

Android N'in tanıtılması ile birlikte hız kazanan Nexus çalışmaları devam ediyor. HTC tarafından piyasaya sürülmesi kesinleşen yeni Nexus cihazlardan Marlin yani M1'in özellikleri Geekbench'te görüntülendi.

gbbg

Hatırlanacağı üzere Nexus serisi macerası ilk olarak HTC ile başladı ve süreçte Samsung,LG,Huawei gibi devler de Nexus cihazlarını tanıttı.
Tekrar HTC'nin üreteceği belirtilen Nexus cihazları hakkında daha önce iki modelin ismi sızdırılmıştı. S1 “Sailfish” ve M1 “Marlin” kod adlı bu cihazlardan biri orta sınıf biri üst seviye olarak üretilecek.
Hatta kısa bir süre önce Huawei'nin de tekrar Nexus telefon üreteceği gündeme gelmişti. Nexus 6P'nin güncel sürümü olarak piyasaya sürülecek olan Huawei Nexus 2016 hakkında henüz bir sızıntı bulunmuyor.

GOOGLE, "BİRDEN FAZLA ALTERNATİF GELENEĞİ"Nİ SÜRDÜRECEK GİBİ...

Son yıllarda birçok akıllı telefon üreticisi cihazlarını birden fazla alternatifle piyasaya sunarak her kesimden kullanıcıyı yakalamaya çalışıyor.
Bu akıma geçtiğimiz yıl çift Nexus cihazı çıkartarak katılan Google bu yıl da geleneği sürdürecek gibi.
Geçtiğimiz yılın aksine iki modelin de HTC tarafından tanıtılması beklenirken M1 yani diğer adıyla Marlin üst seviye, S1 – Sailfish ise orta seviye kategorisinde yer alıyor.

EYLÜL'DE TANITILMASI BEKLENİYOR...

Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 grafik işlemcisi 1440 x 2560 pixel çözünürlüğe sahip 5.5 inç AMOLED ekran, 4 GB RAM, 32GB ve 128 GB Dahili hafıza, USB Type-C Portu, 12 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ve 3450 mAh bataryaya sahip olan cihazın Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.
HTC'nin amiral gemisi modellerinde olduğu gibi Marlin'in de tek parça metal kasa ile gelmesi bekleniyor..

Kaynak: SCROLL

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER