Teknoloji

HTC, Desire 10 modelini hazırlıyor

HTC 10 modelinde genel anlamda kullanıcılardan olumlu geri dönüşler alan HTC, bu defa Desire 10 akıllı telefonu hazırlıyor. Desire 10 ne zaman tanıtılacak? Telefon hakkında ilk detaylar geldi.

HTC, Desire 10 modelini hazırlıyor
11-07-2016 06:17

HTC, Mobil Dünya Kongresi'nin ardından bir kez daha Desire serisi yeni bir telefon için kolları sıvamış görünüyor. Mobil dünyasının güvenilir sızıntı kaynağı @evlaaks yeni bir Desire serisi telefonun yolda olduğunun bilgisini verdi.

Desire 10 üçüncü çeyrekte tanıtılacak

Desire 10 akıllı telefonun kamera sensörüne ait bir de görüntü yayınlayan popüler bilgi kaynağına göre, yeni nesil Desire telefon üçüncü çeyrek (temmuz-eylül) dilimde tanıtılacak.

Desire 10, ismini şirketin tepe modeli HTC 10'dan ilham alırken, telefona iddialı bir kameranın eşlik edeceğini şimdiden söyleyebiliriz. HTC 10 gibi büyük bir kamera sensörüne sahip olacak telefonda, kamera çift LED flaş ve lazer otofokus sensörüyle desteklenecek.

16-07/10/desire-10.jpg

HTC, Desire 10 modelini büyük muhtemellıkla eylül başında düzenlenecek IFA 2016 etkinliğinde sergileyecek. O döneme kadar telefona dair tüm detayları elbette öğrenmiş olacağız. Desire 10'un özellikle teknik detaylar noktasında süper orta segment telefonlardan biri olması bekleniyor.

Not: Manşette kullanılan görsel HTC 10 modeline aittir.

Kaynak: SHIFTDELETE

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER