Teknoloji

HTC 10'un ne zaman çıkacağı resmen açıklandı

Tayvanlı üretici amiral gemisi telefonunu nihayet sahneye çıkartıyor. HTC 10'un çıkış tarihi, şirketin Twitter hesabından yaptığı paylaşımla resmileşti.

HTC 10'un ne zaman çıkacağı resmen açıklandı
23-03-2016 03:32

Tayvanlı üretici amiral gemisi telefonunu nihayet sahneye çıkartıyor. HTC 10'un çıkış tarihi, şirketin Twitter hesabından yaptığı paylaşımla resmileşti.

Uzunca bir süredir gündemde kalan HTC 10 (eski bilinen adıyla One M10), nihayet boy göstermeye hazırlanıyor. Telefonun nisan ayında tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyordu, tahminler doğru çıktı.

HTC'nin resmi Twitter hesabında paylaşılan postere göre HTC 10, 12 nisanda boy göstermeye başlayacak. Ayrıca aynı posterde salı günü htc.com'u ziyaret edin yazıyor.
Muhtemelen telefonla ilgili önemli bir içerik paylaşılacak. New York, Londra ve Taipei'nin gösterildiği posterle ilgili basının eline bir davet ulaşmış değil. Ulaştığında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Telefonun bugüne kadarki en iddialı HTC amiral gemisi olacağını söylemek yanlış olmaz. Telefonda eski nesillere nazaran radikal değişikliklere gidecek olan şirketin yeni tepe modelinde HTC A9'dan da izler bulunacak. Eklenen ana ekran tuşu, kaldırılan eski tip Boom Sound hoparlörler bunun kanıtı.

10'un özellikleri de bir o kadar ilgi çekici. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 5.1 inç Super LCD ekran, 3000 mAh pil, USB Type-C portu bu özelliklerden bazıları. Zaman zaman şirket yetkililerinden telefonun kamerasıyla ilgili çok iddialı açıklamalar geliyor. Tepe modelde kullanılacak olan 12 MP'lik sensör HTC'ye göre en iyi telefon kamerası olacak.

Yapılan tüm bu açıklamalar heyecan verici. Üstelik telefon çıkmadan gelen iddialar HTC'nin telefon üzerinde ne kadar emek harcadığını ispatlıyor. Tüm teknoloji severler gibi biz de 12 nisanı iple çekiyoruz.

See what we’re obsessed about on April 12 on https://t.co/NMJMew9UvA. #powerof10 pic.twitter.com/J3ZFCALvUx

— HTC (@htc) 22 Mart 2016


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER