Teknoloji

HTC 10 Lifestyle tanıtıldı, işte özellikleri

Dün resmi tanıtımı yapılan HTC 10'un bazı ülkelerde satılacak donanımı düşürülmüş modeli HTC 10 Lifestyle sessiz sedasız tanıtıldı.

HTC 10 Lifestyle tanıtıldı, işte özellikleri
14-04-2016 06:32

HTC, dün düzenlediği tanıtım lansmanıyla beraber amiral gemisi modeli HTC 10'u tanıttı.
Ülkemizde de tanıtımı yapılan ve özellikleri daha önce duyurulan cihazın bazı ülkelerde satılacak donanımı düşürülmüş modeli HTC 10 Lifestyle sessiz sedasız tanıtıldı.

Tasarımı ve bazı özellikleri abisiyle birebir aynı olan HTC 10 Lifestyle Hindistan ve Çin gibi ucuz akıllı telefonların revaçta olduğu pazarlarda satılacak. 5.2 inçlik Qaud HD çözünürlüklü Super LCD 5 ekranın bulunduğu cihaza Qualcomm'un geliştirdiği 8 çekirdekli Snapdragon 652 işlemci güç veriyor.
Orta seviyede bulunan işlemciyi Adreno 510 grafik arabirimi, 3 GB LPDDR3 RAM ve 32 GB genişletilebilir dahili hafıza destekliyor.
HTC 10'da da kullanılan 12 megapiksel çözünürlüklü UltraPixel 2 arka kamera ve 5 megapiksel OIS ön kameranın kullanıldığı cihaza 3000 mAh'lik gömülü bir batarya enerji sağlıyor.

Parmak izi tarayıcısı, BoomSound Hi-Fi ses sistemi ve USB-C bağlantı desteği gibi özelliklerle desteklenen HTC 10 Lifestyle, kutusundan Sense 8 arayüzü giydirilmiş Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkacak.
Ne zaman çıkacağı ve satış fiyatı henüz açıklanmayan cihazın ülkemizde satışa sunulması ise en azından şuanda beklenmiyor.


Kaynak: scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER