Teknoloji

HTC 10 için Android 7.0 dağıtımı durduruldu!

HTC, amiral gemisi olan HTC 10 için merakla beklenen Nougat güncellemesinin dağıtımını durdurdu. Güncellemenin tüm kullanıcılara ulaşması uzun sürecek gibi görünüyor.

HTC 10 için Android 7.0 dağıtımı durduruldu!
15-01-2017 22:37

Bir kaç gün önce düzenlediği etkinlikte yeni amiral gemisi HTC U Ultra'yı tanıtan HTC, yazılım güncellemesi cephesinde sorun yaşıyor. Şirket Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına ara vermek zorunda kaldı.

HTC U Ultra tanıtıldı! İşte özellikler! HTC U Ultra tanıtıldı! İşte özellikler!

HTC U Ultra resmi olarak tanıtıldı. HTC'nin phablet modeli olan U Ultra, 5.7 inç boyutlu ekrana...

Uyumluluk sorunları yaşanıyor

5 Aralık'ta Amerika'daki kullanıcılar için HTC 10 Android 7.0 Nougat dağıtımı başlamıştı. Aradan 1.5 ay bile geçmeden güncellemenin dağıtımı durduruldu. Ülkemizdeki HTC 10 kullanıcılarının da merakla beklediği Android 7.0 Nougat güncellemesinde bazı uyumluluk sorunları ortaya çıktı.

17-01/15/htc-10-nougat-1.jpg

HTC, yaşanan sistemsel sorunları aşmak için güncellemenin dağıtımını şimdilik durdurdu. Güncellemeyi yükleyen az sayıda kullanıcının cihazlarında sorunlar yaşanırken, şirketin bu sorunları çözdüğü ve bu ay içinde güvenlik güncellemeleri yayınlayacağı haberi geldi. HTC 10 için Android 7.0 Nougat'ın dağıtımına 3 hafta içinde tekrar başlayacak.

Android 7.0 Nougat Alacak Cihazlar Android 7.0 Nougat Alacak Cihazlar

Android 7.0 Nougat güncellemesini alacak cihazları derledik. Google'ın en yeni sürümü Android 7.0...

HTC 10 kullanıcıları Nougat güncellemesi ile çoklu pencere, yenilenen bildirim merkezi ve gelişmiş hızlı ayarlar menüsü gibi özellikleri kullanmaya başlayacaklar. Fakat kullanıcıların resmi olarak bu özelliklere kavuşmak için uzun süre beklemeleri gerekecek.

:: Android Nougat özelliklerini beğendiniz mi?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER