Teknoloji

HTC 10 bu sefer de performansıyla övünüyor

HTC'nin resmi yollardan sık sık afişlerle övdüğü amiral gemisi telefonu HTC 10, bu kez de performansıyla övünüyor. 

HTC 10 bu sefer de performansıyla övünüyor
30-03-2016 05:52

HTC'nin resmi yollardan sık sık afişlerle övdüğü amiral gemisi telefonu HTC 10, bu kez de performansıyla övünüyor.

HTC 10'un 12 Nisan'da tanıtılacağının resmen açıklanmasının ardından telefonla ilgili teaser'lar da birbiri ardı ardına gelmeye başladı. #PowerOf10 sloganıyla yayınlanan afişlerle, ses deneyimi, kamera, zarif çerçevelerin ardından bugün performansla ilgili olan bir afiş eklendi.

Afişte yayınlanan görsel, HTC 10'un (A9 benzeri) yeni ana ekran ve kapasitif tuşlarını da onaylıyor.

HTC'nin fotoğrafa yorumu ise şöyle oldu: “Tüm telefonlar denk tasarlanmamıştır. En hızlı ve akıcı Android'i sonuna kadar hissedeceksiniz.” HTC'nin en üst seviye cihazı, getireceği yeniliklerle bunu yapacak kabiliyete sahip olabilir.
Sense 7'nin en akıcı Android arayüzlerinden birisi olması, HTC'nin bu konudaki başarısını zaten gözler önüne seriyor. Sense 8 için de bunların geçerli olması muhtemel.

HTC 10 Performansıyla da Övünüyor 1

En güncel bilgilere göre; 5.1 inç Quad HD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama, 12 MP Ultrapixel arka kamera ve 5 MP ön kamera telefona eşlik edecek. 740 euro'ya yakın bir ön sipariş fiyatına sahip olması beklenen tepe modelin, iddialara göre bir de Snapdragon 652'li daha ucuz bir versiyonu olacak.


scroll

dikgazete.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER