Gündem

Her anne gibi oğlunu askere yolcu etmek istiyor

Diyarbakır'da, 'işe gidiyorum' diyerek evden çıkan Bayram Elhaman'dan 2 yıldır haber alınamıyor. Gözü yaşlı anne oğlunun askerlik çağı geldiğini, bir an önce bulup her anne gibi askere yollamak istediğini söyledi.

Her anne gibi oğlunu askere yolcu etmek istiyor
30-03-2019 15:02

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde yaşayan 20 yaşındaki Bayram Elhaman, 2017 yılının Mayıs ayında babasıyla tartıştıktan sonra 'işe gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Elhaman'dan 2 yıldır hiçbir haber alınamıyor. Kardeşinin ağabeyinin iş yerinde olmadığını ve telefonunu kapattığını annesine haber vermesi üzerine, aile Elhaman'ı aramaya başladı.

Daha önce İstanbul'a tatile giden Elhaman'ın tekrar tatile gittiğini düşünen aile 3 gün bekledikten sonra karakola başvurdu. Elhaman ailesinin başvurmadığı hiçbir yer kalmadı, fakat 2 yıl geçmesine rağmen oğullarından haber alınamadı. Kaybolduğu zaman 18 yaşında olan Elhaman, şimdi ise 20 yaşına girdi. Anne Ayten Elhaman, her gün oğlunun kıyafetlerini ütüleyerek odasını düzenlediğini, oğlunun hayatından endişe ettiğini dile getirerek oğlundan haber bekliyor. Severek evlendiği eşinden anlaşamadığından dolayı ayrılan Elhaman'ın, ayrılık üzüntüsü yaşarken babasıyla tartıştığı ifade edildi

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER