Genel

Güngören'deki silahlı çatışmada 15 kişi gözaltına alındı

İstanbul Güngören'de 1 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya karıştıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı.

Güngören'deki silahlı çatışmada 15 kişi gözaltına alındı
04-06-2017 15:50

Ä°STANBUL (AA) - Ä°stanbul Güngören'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmaya karıştıkları öne sürülen 15 kiÅŸi yakalandı.

Güngören Güven Mahallesi'nde dün 1 kiÅŸinin öldüÄŸü ve 7 kiÅŸinin yaralandığı silahlı çatışmaya iliÅŸkin çalışma baÅŸlatan Organize Suçlarla Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ile Güngören Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri, ÅŸüphelilerin yakalanması için bazı adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, olaya karıştıkları iddia edilen 15 kiÅŸi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 2 KalaÅŸnikof marka tüfek ile 2 tabanca da ele geçirildi.

Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nüm Vatan yerleÅŸkesinde gözaltında tutulan 15 kiÅŸinin sorgulamalarının sürdüÄŸü bildirildi.

Güngören ilçesi Güven Mahallesi Menderes Caddesi'ne dün akÅŸam otomobil ile gelen kiÅŸiler, aralarında husumet bulunduÄŸu ileri sürülen baÅŸka bir grubun üzerine uzun namlulu silahlarla ateÅŸ açmış, çıkan silahlı çatışmada 7 kiÅŸi yaralanırken, 1 kiÅŸi yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

Muhabir: Arif Yakıcı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER