Teknoloji

Google, Pixel'in ses sorununu kabul etti!

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel, batarya probleminin ardından bu kez ses sorunu ile gündeme geldi. Google, Pixel modelinde yaşanan ses sorununun donanımsal olduğunu kabul etti.

Google, Pixel'in ses sorununu kabul etti!
16-01-2017 10:08

Nexus markasına veda eden Google, geçtiğimiz yılın sonuna doğru HTC tarafından üretilen Google Pixel modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Üst seviye teknik özelliklere sahip olan Google Pixel yenilikçi tasarımı ile dikkat çekerken, maalesef bazı sorunları beraberinde getirdi.

Google Pixel inceleme Google Pixel inceleme

Google Pixel inceleme için test merkezimizde! Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel ve Android 7.1...

Pixel kullanıcıları, yazılım güncellemesi sonrası pil yüzde 25 - 30 seviyesine gerilediğinde, telefonun aniden kapandığını rapor etmeye başladılar.

Neyse ki, yazılımsal olması nedeniyle bu soruna çözüm bulmak kolay oldu.

Google, ses probleminin donanımsal olduğunu kabul etti!

Pixel ve Pixel XL modellerinde statik ses bozulma sorunları yaşandığını fark eden Mark Buckman, Google ile iletişime geçerek yaşadığı sorunu detaylı bir şekilde anlattı ve benzer şikayetleri Forumlarda oldukça fazla görmeye başladığını belirtti.

Sorundan kısaca bahsetmek gerekirse, konuşma sırasında veya herhangi bir uygulama kullanımında, ses düzeyi en üst seviyeye alındığında seste bozulmalar yaşanıyor.

Donanımsal olan bu sorunun, yazılım üzerinde yapılabilecek olan değişiklikler ile düzeltilebilmesinin mümkün olup olmadığı bilinmiyor.

Google, sorun yaşayan kullanıcıların telefonlarının garanti kapsamında yenileneceğini veya tamir edileceğini belirtiyor.

:: Google'ın Pixel modelinde yaşanan sorunlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER