Teknoloji

Google Pixel 2'ye erteleme şoku!

Teknoloji Haberleri- Google'ın resmi tanıtımını gerçekleştirdiği Pixel 2 modeli için üzücü bir haber geldi ve cihazın teslimatının ertelendiği resmi olarak duyuruldu.

Google Pixel 2'ye erteleme şoku!
24-10-2017 10:22

Google'ın geçtiğimiz hafta resmi tanıtımını gerçekleştirdiği Pixel 2 modeli için üzücü bir haber geldi ve cihazın teslimatının ertelendiği resmi olarak duyuruldu. Görünüşe göre Pixel 2'nin beyaz modeli bir süre daha gecikecek.

Pixel 2 neden ertelendi?

Pixel ailesinin ilk kez tanıtıldığı dönemde de benzer problemler yaşayan ve Pixel ile Pixel XL modellerini sahiplerine ulaştırmakta oldukça zorlanan Google, Pixel ailesinin en yeni üyesinin beyaz renk seçeneği konusunda da kabus görüyor.

Zira Pixel 2‘nin beyaz modeli için ön sipariş veren kullanıcılara Ekim ayı içerisinde bir tahmini teslimat tarihi belirtilmişti. Fakat bugün yapılan açıklamayla birlikte bu tarihin Kasım ayının son günlerine çekildiği görüldü.

pix

Google bu erteleme haberini ön sipariş verenlerin e-posta adreslerine gönderdiği bir bildiri ile açığa çıkarırken, ertelemeye aşırı bir tepki gelmemesi adına da ücretsiz Live Case kodu dağıtılacağını belirtti. Bu kodun ayrı bir e-posta ile iletildiğini de hatırlatalım.

Bu ertelemenin arkasında yatan sebep ise gizli tutuluyor. En azından şimdilik Google tarafından resmi bir açıklama yapılmadı ve ön sipariş verenlerin neden bir aydan daha uzun bir süre beklemek zorunda kalacağı belirtilmedi.

Kaynak: SHIFTDELETE

.

dikGAZETE.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER