Teknoloji

Google'ın, Wear 2.0 saatleri ne zaman çıkıyor?

Google tarafından Android Wear 2.0 işletim sistemi ile çalışan iki akıllı saatin satışa sunulacağı uzun süredir konuşulmakta. Akıllı saatlerin üreticisi ve çıkış tarihi belli oldu!

Google'ın, Wear 2.0 saatleri ne zaman çıkıyor?
18-01-2017 10:42

Google, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında düzenlenen I/O 2016 etkinliğinde, giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu Android Wear 2.0'ı duyurdu.

Android Wear 2.0 ne zaman çıkacak? Android Wear 2.0 ne zaman çıkacak?

Google, giyilebilir cihazlar için geliştirmiş olduğu ve yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ertelemek...

Yaşanan olumsuz gelişmeler nedeniyle Android Wear 2.0'ın Şubat ayının başına ertelendiği ve Google'ın Wear 2.0 ile çalışan iki yeni akıllı saatini duyuracağı bilgisini geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.

Daha önce sızdırdığı bilgilerin doğru çıkması ile tanınan Evan Blass'ta, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile bu bilgileri doğruladı.

Android Wear 2.0'ın 9 Şubat tarihinde yayınlanacağını belirten Blass, aynı tarihte Google'ın iki yeni akıllı saatini duyuracağını ifade ediyor.

LG, Watch Sport ve Watch Style modellerini duyuracak!

Google'ın akıllı telefonlarında uyguladığı politikanın aksine, üzerinde herhangi bir Google ibaresi yer almayacak olan Watch Sport ve Watch Style model akıllı saatler, LG tarafından üretilecek.

17-01/18/gems2-930x523.png

1.38 inç büyüklüğündeki yuvarlak OLED ekranında 480 x 480 piksel çözünürlük sunacak olan Watch Sport, 768 MB RAM'in yanı sıra 4 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelecek.

430 mAh kapasiteli bataryadan beslenen ve 14.2 mm kalınlığında olan akıllı saat, IP68 sertifikası ile dayanıklı bir yapı sunacak.

Değiştirilebilir kayışları ile dikkat çekecek olan LG Watch Style modeli ise, 1.2 inç büyüklüğündeki OLED ekranında 360x360 piksel çözünürlük sunacak.

512 MB RAM'in yanı sıra 4 GB dahili depolama alanı ile birlikte gelen akıllı saat, 240 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

:: Google'ın Android Wear 2.0 işletim sistemi sizi heyecanlandırıyor mu?

SDN - ShiftDelete.Net

Kaynak: SHIFTDELETE.NET

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER