Gündem

Gofi hem kendini sevdiriyor, hem de arkadaşlarına mama alınmasını sağlıyor

Antalya'da esnaflık yapan Zeynel Yılmaz, sokak hayvanlarına mama alabilmek için Golden Retriever cinsi köpeği Gofi'nin mama kabının yanına, ‘Merhaba ben Gofi, beni sevmek 1 TL'dir. Sokakta yaşayan arkadaşlarıma mama için. Teşekkürler' yazılı döviz bıraktı. Kendini sevdirere

Gofi hem kendini sevdiriyor, hem de arkadaşlarına mama alınmasını sağlıyor
30-03-2019 19:37

Antalya'nın en işlek caddelerinden Kazım Özalp Caddesi'nde esnaflık yapan Zeynel Yılmaz, 2 yaşındaki Golden Retriever cinsi köpeği ile birlikte sokak hayvanlarına mama alabilmek için bir farkındalık başlattı. Yılmaz, Gofi'nin mama kabının yan tarafından bir kutu koyarak üzerine de hem Türkçe hem de İngilizce, ‘Merhaba ben Gofi, beni sevmek 1 TL'dir. Sokakta yaşayan arkadaşlarıma mama için. Teşekkürler' yazılı bir döviz bıraktı. Yılmaz, sabahın erken saatlerinde işiyle ilgilenirken, Gofi ise dövizin olduğu yere giderek kendisini sevecek insanları bekliyor.

Gofi'yi gören vatandaşlar önce dövize bakıyor, ardından kutuya 1 lira bırakarak Gofi'yi seviyorlar. İlk gün 80 lira kazanan Gofi, kazancı 180 liraya kadar çıkarıyor. 10 senedir Antalya'da yaşadığını belirten Yılmaz, 2 yıldır Kazım Özalp Caddesi'nde esnaflık yaptığını söyledi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER