Gündem

GİMDES'den kardeşlik sözleşmesi yayınlandı

Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalama Araştırmaları Derneği (GİMDES), gönüllü organizasyonuyla kardeşlik sözleşmesi yayınlandı.

GİMDES'den kardeşlik sözleşmesi yayınlandı
29-01-2019 18:17

GİMDES Başkanı Dr. Hüseyin Kami Büyüközer, dernek ve gönüllülerin iştirakiyle kardeşlik sözleşmesi yayınlandığını duyurdu.

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Dr. Büyüközer, haksızlığa ve sömürüye karşı yegane kurtuluş yolunun İslam olduğunu belirterek, "Yeryüzü yeryüzü olalı, kim bilir kaçıncı seferdir, zulmün ve küfrün baskıları, dayatmaları altında inliyor. İnsanlık, korkunç bir kâbusun kıskacında perişan bir haldedir. Her taraf adeta yangın yerine dönmüş. Bir tarafta sefalet kol gezerken, diğer tarafta sefahat arş-ı alaya çıkmış. Bir tarafta oluk oluk kanı akıtılan mazlumlar, diğer tarafta sömüren ve kan akıtan efendiler. Bir tarafta ezilen, öldürülen fakir milletler, diğer tarafta sanayi ve teknoloji çarkını büyük bir hasetle elinden kaptırmamak için canavarlaşan emperyalist güya medeni ülkeler. Haksızlığa, sömürüye karşı yegane çare İslam'dır. Gelin inandığını söylediğin bu mübarek dinin, atmosferinde birleşelim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER